Acil Çilingir: 0535 000 00 00

0535 000 00 00

bilgi@rizecilingir.com.tr

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 24:00

BLOG
Anasayfa Blog Artvin Oto Anahtar Tamiri

Artvin Oto Anahtar Tamiri

26 Kasım 2021

Bir çok kişi için hiç kullanılmamış araç kullanma ihtimali bulunmamaktadır. Her bir kullanılan eşya, cihaz, konutta olduğu gibi araçlar da zamana bağlı olarak hasar görebilir.

Şarjlı oto açma maymuncuğu, el maymuncuğu, mekanik kapı dili açma aparatı, şarjlı kasa maymuncukları, elektrikli küçük uçlu maymuncukları, her çeşit kapı açma telleri, rozet koparma aparatları, bilye bulunan maymuncuklar, yale tip barel çevirme maymuncukları gibi gereçler bir çilingirin takım çantasında olmazsa olmaz aletlerdir. Bu aletler neredeyse tüm kapıların açılmasını sağlar. Konut kapılarını açmaktan biraz daha zahmetli olan oto kapılarını açma işlemleri Artvin Oto Anahtar Tamiri yapan firmamız tarafından hizmet yelpazemiz arasında tutulmaktadır.

 

Oto anahtarlarının tamiri de tarafımızca yapılmaktadır. Oto anahtarlarının üretimi konut anahtarlarının üretimine göre biraz daha hassasiyet isteyen işlemler arasındadır. Bu nedenden oto anahtarlarını üretmek yerine eğer tamir edilebilecek bir yapıya sahip ise Artvin Oto Anahtar Tamiri tarafımızca yapılmakta ve itina ile yapılan tamirler sonrasında oto anahtarları orijinal hale getirilmektedir. Oto açma işlemleri sonrasında teknoloji ile desteklenmiş bir çok kapı açma aparatı da tarafımızca kullanılmaktadır.

 

Bagaj Kapağı Açma

Bir çok kişi için hiç kullanılmamış araç kullanma ihtimali bulunmamaktadır. Her bir kullanılan eşya, cihaz, konutta olduğu gibi araçlar da zamana bağlı olarak hasar görebilir. Hasar gören araçlarda en sık görülen arıza çeşitlerinden birisi de bagaj kapaklarının zamanla işlememesidir. Bagaj kapaklarının işlememesi tarafımızca yapılan çalışmalar sonrasında genellikle bagaj kapaklarının kilitlerinin paslanmış olması nedeni iledir. Bagaj kapaklarında bulunan kilitlerin paslanması bu kapakların iç sistemden de açılmamasına neden olabilir.

 

Artvin Oto Anahtar Tamiri yapan firmamız bagaj kapaklarının ve kilitlerinin de tamirini yapmaktadır. Bagaj kapakları ve otomobil kapılarının kilitlerinin tamirlerinde ve anahtar tamirlerinde hiçbir zaman oto anahtarları, bagaj anahtarları, bagaj kapıları, otomobil kapıları, kontak anahtarları, kontak kilitleri ve araç camları hasar görmemektedir. İtina ile çalışan oto anahtar tamir firmamızda kaybolan anahtarların birebir aynısı da üretilebilmektedir. Anahtar ve kilitlerin tüm sorunları hususunda destek almak için bizlere telefon numaralarımızdan ve internet adreslerimizden ulaşabilirsiniz. Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için 7/24 destek sağlamaktayız. Tüm yapmış olduğumuz işlemler sonrasında müşteri memnuniyetini hedeflemekteyiz.



Bu yazı 728 kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Rize Oto Kumanda Tamiri

14 Aralık 2022

Hopa Oto Çilingir

05 Aralık 2021

Hopa Oto Anahtar Tamiri

05 Aralık 2021

Artvin Oto Çilingir

26 Kasım 2021

Ardeşen Oto Çilingir

26 Kasım 2021

Pazar Oto Çilingir

04 Kasım 2021

Pazar Oto Anahtar Tamiri

04 Kasım 2021

Bizi Arayın 0535 000 00 00

Bizi Arayın 0535 000 00 00

Merkez / RİZE
0535 000 00 00
0535 000 00 00
bilgi@rizecilingir.com.tr
Bu site DumanSoft web tasarım ve reklam ajansı tarafından hazırlanmıştır.